OVER ONS

OVER ONS

Car Cleaning Woerden is een autopoetsbedrijf dat uiterste zorg aan uw auto besteedt. Met vakmanschap en de meest veilige middelen brengen wij uw auto terug in absolute nieuwstaat. Wij zijn een snelgroeiend bedrijf gevestigd in Woerden. Wij zorgen niet alleen voor een professionele en zorgvuldige reiniging van uw auto maar bovenal hebben wij een hoge kwaliteit afleveringsstandaard.

Niet alleen voor personen auto's (nieuw of gebruikt) maar ook voor het reinigen van busjes, vrachtwagens, boten en jachten. Bij alle soorten vervoersmiddelen kunt u hoge kwaliteit en service van ons verwachten. Dit tegen de laagste tarieven! Om zo goed mogelijk van dienst te zijn zorgen wij er natuurlijk voor dat uw vervoersmiddel binnen zéér kort termijn weer gereed is voor gebruik zodat u direct in een stralend voortuig de weg op kan.

Car Cleaning Woerden heeft een uitstekende naam opgebouwd in Zuid-Holland op het gebied van reiniging en is aangesloten bij de "INNOVAG" wat garant staat voor een goede bedrijfsvoering en kwaliteit.

 contact opnemen

Heeft u nog vragen over ons bedrijf. Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Contactpagina

OVER ONZE LOCATIE

onze afbeeldingen

FOTO 1
FOTO 2
FOTO 3
FOTO 4
©2005 - 2012 Car Cleaning Woerden - info@ccwoerden.nl